NOSALTRES

Hola! Som Looky Produccions, una productora audiovisual de Barcelona.

Avui en dia, el contingut audiovisual és la millor manera de comunicar una idea o un projecte. A Looky treballem per crear vídeos de màxima qualitat a un cost assumible perquè tothom pugui fer arribar el seu missatge d'una manera visual, actual i atractiva.

Fem vídeos promocionals, animació en motion graphics, vídeos corporatius, fotografia d'esdeveniments, cobertura d'espectacles, edició i postproducció... No trobes el que necessites a la llista? Contacta'ns i explica'ns què vols.

No t'ho negarem, som un equip jove i petit. Però també som dinàmics, professionals, creatius i molt, molt curiosos. Adaptem la nostra mida a les necessitats de cada projecte, des d'un petit reportatge fins a un rodatge complex. I som cooperativa, un grup compenetrat i compromès.

Benvinguts a Looky Produccions!


Els nostres serveis

Gravació de vídeo

Realització multicàmera d’entrevistes, espectacles, vídeos corporatius i promocionals. Guionatge i preproducció.

Edició i postproducció

Muntatge i efectes audiovisuals que adapten el vídeo a les necessitats del projecte. Animació i motion graphics.

Fotografia

Cobertura fotogràfica d’esdeveniments, fotografia corporativa i de producte i revelat digital.

Gravació d'àudio

Enregistrament en directe i en estudi de so. Redacció i realització de locucions amb actors professionals.

Retransmissió en directe (streaming)

Realització i difusió en directe d’esdeveniments a través d’internet.

Música i edició de so

Composició, gravació i mescla de música original i postproducció de so.


Hem treballat per a

Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona    Looky Produccions. Productora audiovisual en Barcelona